Voor wie

Elektrotechniek kent voor ons geen geheimen

Minimale toleranties, een efficiënt bouwproces, optimale flexibiliteit en een minimum aan benodigde manuren: dit zijn allemaal voordelen van onze gebruiksvriendelijke wand- en tunnelbekistingen. En we staan nooit stil, maar zijn continu op zoek naar uitbreidingen van zowel het gemak als de mogelijkheden.

Minimale toleranties, een efficiënt bouwproces, optimale flexibiliteit en een minimum aan benodigde manuren: dit zijn allemaal voordelen van onze gebruiksvriendelijke wand- en tunnelbekistingen. En we staan nooit stil, maar zijn continu op zoek naar uitbreidingen van zowel het gemak als de mogelijkheden. Minimale toleranties, een efficiënt bouwproces, optimale flexibiliteit en een minimum aan benodigde manuren: dit zijn allemaal voordelen van onze gebruiksvriendelijke wand- en tunnelbekistingen.

Waarom van Heerdt

Zorgeloos bouwen
Efficiënt bouwproces
Optimale flexibiliteit
Kwaliteit voor onze klanten!

Jarenlange ervaring

Het familiebedrijf Elektro Van Heerdt kent drie afzonderlijke takken: de elektro technische installatietechniek, een winkel met huishoudelijke apparatuur en een afdeling met aggregaten. In het Lunterse bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat is inmiddels de derde generatie actief.  Begonnen in een schuurtje in het buitengebied is het bedrijf nu gehuisvest in een bedrijfspand op het industrieterrein De Stroet.

Net na de oorlog heeft Willem van Heerdt het bedrijf opgestart en volgde al snel zoon Wout in zijn voetsporen. Met William is de derde generatie in het bedrijf actief geworden. Maar naast deze mannelijke lijn zijn ook de vrouwen volop in het bedrijf te vinden. Wilma, Diane en Carolien drijven de elektro speciaalzaak, de receptie en de administratie.

Bekijk onze bedrijfspresentatie:

Wij gaan voor kwaliteit voor onze klanten!

Meer dan alleen installaties

Van Heerdt bevindt zich in de top 5 meest vooruitstrevende electrotechniek van Nederland. We hebben inmiddels al vele grote projecten gerealiseerd op onder andere het gebied van Agro techniek en Industriele Techniek. Maar naas onze services en diensten kunnen we ook snel materiaal leveren.

Uw contactpersonen
William van Heerdt, Wout van Heerdt, Kees Mastenbroek, Jeroen van Ee, Evert Jan Otten, Diane van Heerdt
Het hele team
Wij zijn trots op ons team.
Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.