Industriële techniek

Industriële techniek

Zeker weten dat uw machines altijd blijven draaien. Dit doel valt of staat met betrouwbare elektrotechniek. Met onze industriële techniek kunt u vertrouwen op een efficiënt werkend proces. Met een veilige omgeving, betrouwbare installaties en intelligente besturingen voor een perfect eindproduct. Wij ontwikkelen, engineeren en installeren uw machinepark en automatiseren uw werkprocessen. Ons en uw doel: optimaal rendement en resultaat.

Van Heerdt staat voor u klaar met oplossingen van vermogen tot aansturing. Denk aan alarmeringen, aandrijftechniek, noodstroomvoorziening, automatiseringssystemen, paneelbouw, vermogensinstallaties en voedingsstelsels. Kortom, aan alles om uw bedrijf van de nodige en betrouwbare elektra en installaties te voorzien.

Wat wij doen

Stabiele procesinstallaties
24/7 persoonlijke service
Betrouwbare partner
Oplossingsgericht en praktisch meedenken

Specialisaties

Als het gaat om industriële techniek, is Van Heerdt uw totaalpartner. Wij ontwikkelen, engineeren en installeren uw machinepark. Daarnaast automatiseren we uw werkprocessen.

  • Alarmeringen en procesbeveiliging
  • Aandrijftechniek
  • Noodstroomvoorziening
  • Automatiseringssystemen
  • Paneelbouw
  • Vermogensinstallaties
  • Voedingsstelsels
Lees meer over onze specialisaties

Onze sectoren

Wij zijn werkzaam binnen de volgende sectoren.

Lees meer over deze sectoren

Klimaatbeheersing

Met onze klimaatbeheersing oplossingen zorgen we ervoor dat het werk- en leefklimaat optimaal is. Maar vooral dat uw producten hun kwaliteit behouden.

Hout- en metaalbewerkingsindustrie

De hout- en metaalbewerkingsindustrie is een industrie die vraagt om veel vermogen, maar vooral specialisme. Al tientallen jaren is Van Heerdt werkzaam in deze ‘tak van sport’.

Voedingsmiddelen- en vleesverwerkingsindustrie

Wanneer de eisen aan hygiëne en voedselveiligheid hoog zijn, komt het aan op de details. Maar vooral op de prestatie en kwaliteit van uw machines.

Machinebouw

Of het nu gaat om een losse machine, tot een onderdeel van een productielijn. Voor alle mogelijke toepassingen op het gebied van elektrotechniek kunt u bij ons terecht.

Industriële techniek

Doordat wij de gehele elektrotechnische installatie zelf installeren en inregelen, kan alles in overleg en naar wens worden gerealiseerd. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Contact openemen

Projecten

Ons werk is ontzettend divers, dat is wat het zo leuk maakt. En zeker zo uitdagend. Alles waar elektrotechniek aan te pas komt, kunnen wij installeren. Maar altijd geldt: onze kennis is uw resultaat. Neem een kijkje in onze projecten om een indruk te krijgen op de mogelijkheden.

Bekijk eerdere projecten
Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.