Specialisaties

Als het gaat om industriële techniek, is Van Heerdt uw totaalpartner. Wij ontwikkelen, engineeren en installeren uw machinepark. Daarnaast automatiseren we uw werkprocessen.

Alarmeringen en procesbeveiliging

U wilt niet alleen een efficiënt bedrijf, maar ook een continu bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en kennis van zaken, kunnen wij uw proces als geen ander beveiligen. Om optimaal rendement uit uw proces te halen, is stilstand of een productiefout funest. Door het toepassen van de juiste beveiligingen en alarmeringen, zijn deze problemen snel te traceren en op te lossen. Ook beveiligen wij uw machines op machineveiligheid volgens de geldende NEN-normen.

Aandrijftechniek

Met onze kennis in elektrotechniek en mechanica houden wij uw machines letterlijk draaiende. Geen machine is natuurlijk hetzelfde, daarom werken we met diverse materialen, componenten en apparatuur. Precies op maat, voor de snelheid en koppel die u nodig hebt.

Noodstroomvoorziening

U wilt uiteraard niet dat uw proces of machines stil komen te liggen. Want tijd is geld. Met onze generatoren en netovernames komt u nooit zonder stroom te zitten. Voor elke installatie is er een passend aggregaat.

Automatiseringssystemen

Automatiseringssystemen (met behulp van schakelkasten en PLC) zorgen ervoor dat uw werkprocessen optimaal werken en aansturen. Daardoor optimaliseert uw proces en bespaart u tijd en geld. Van automatische besturing tot visualisering; wij installeren voor elke machine en elk proces een efficiënte oplossing.

Paneelbouw

Van ontwerp, bouw, programmeren tot installatie, en van stuurstroom tot 1500 ampère vermogen. Voor paneelbouw kunt u van a tot z bij ons terecht. Wij bouwen voor eigen projecten, maar ook voor derde. Met onze schakelkasten heeft u een compleet overzicht, alle apparatuur gerangschikt. We bouwen onze schakelkasten in onze eigen paneelbouw afdeling. In de werkplaats beschikken we over specifieke bewerkingsmachines zoals: CNC-metaalbewerkingsfrees, hydraulische ponzen, knipscharen, coderingsprinters, strip- en adereindhuls machines, graveermachines en specifieke handgereedschappen.

Vermogensinstallaties

Wanneer uw proces of bedrijf veel vermogen nodig heeft, dan is een goede energievoorziening en degelijk voedingsstelsel van essentieel belang. Het is belangrijk dat de installatie betrouwbaar werkt, zonder overbelasting. Wij installeren een veilige, duurzame en storingsvrije vermogensinstallatie waarmee al uw bedrijf probleemloos en tegelijkertijd functioneert.

Voedingsstelsels

Zorg dat uw installatie en apparatuur veilig werkt en dat blijft doen. Met een betrouwbaar voedingsstelsel krijgt uw installatie altijd de juiste spanning en voldoende vermogen. Van een volledige infrastructuur en leidingstelsel in fabriekshal tot separate energievoorzieningen van machines. Wij zorgen voor precies de juiste energieaanvoer. Vraag ons vooral ook naar degelijke en mogelijke duurzame oplossingen.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.