Sectoren binnen de agrotechniek

Pluimvee

Als pluimveehouder weet u dat het hele bedrijf staat of valt met controle. U wilt alle omstandigheden in de stal kunnen bewaken en beheersen. Of nu gaat om temperatuur of voer, u wilt in één oogopslag kunnen zien hoe de zaken er voor staan. Door het slim inzetten en inregelen van management en regelsystemen verbetert niet alleen het welzijn van uw dieren, het levert ook nog eens een flinke arbeidskosten besparing op! Van Heerdt is al jarenlang de specialist op het gebied van leveren en implementeren van volledige agrotechnische installaties, ook voor de pluimvee houderij. Een veilige investering!

Rundvee en kalveren

Het moderne rundvee bedrijf is continu op zoek naar de juiste balans om een optimaal stalklimaat te creëren; verlichting, ventilatie, voer, alles moet kloppen. Alleen op die manier kunt u voldoen aan een hoog productieniveau, en tegelijk de gezondheid van uw dieren goed in het oog houden. Met de kwalitatief hoogwaardige oplossingen van Van Heerdt bent u er zeker van dat u uw stal klimaat 365 dagen per jaar in orde is. Wij helpen u graag met advies op maat, een passende prijs en van A tot Z geregelde implementatie van de juiste management- en regelsystemen voor in uw rundvee of kalveren stal.

Geiten

Houders van geiten weten dat het van belang is een gezonde leefomgeving te creëren voor de dieren. Uiteraard is het ook belangrijk om dit efficiënt in te regelen en te beheren, om de kosten beheersbaar te houden. De stal systemen van Van Heerdt helpen u om dit traject te bewaken en beheersen. Wij zorgen ervoor dat u de volledige controle heeft over de verlichting, die temperatuur en het voer. Zo bent u er zeker van de de geiten profiteren van een optimaal stal klimaat, terwijl u de controle heeft over het klimaat én uw uitgaven. Advies of offerte op maat nodig? We helpen u graag!

Varkens

Een varken dat niet leeft in een optimale situatie en een optimaal klimaat levert minder op dan een tevreden soortgenoot. Daarom is een goede conditie van het dier en dierwelzijn van groot belang. Stalautomatisering is dé oplossing. Onze computers van Hotraco regelen uw stal volledig. Van klimaatbesturing tot automatisch voeren met droogvoerinstallaties. Is er een probleem? Dan waarschuwt het alarm van de slimme voercomputer of klimaatcomputer u. Lees eenvoudig de gegevens af voor een analyse van alle regelingen. U krijgt overzicht met stalmanagement en besparing door automatisering en energiebesparing!

Akkerbouw

Ook voor landbouw bedrijven biedt Van Heerdt, samen met Mooij Agro, maatwerk voor klimaatbeheersing en bewaaroplossingen. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken naar wat voor uw situatie en bedrijf een optimale aanpak is. Ons doel is dat u de volledige controle heeft over het klimatiseren en opslaan van uw gewassen. Met onze jarenlange ervaring en het inzetten van de nieuwste ventilatietechnieken kunt u er zeker van zijn dat u zorg voor een ideaal klimaat en een kostenbesparende oplossing. Benieuwd naar wat uw voordelen van onze aanpak zijn? Bel en maak een afspraak, we helpen u graag verder!

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.