Elektrotechniek

Elektrotechniek die écht werkt

Elektrotechniek is meer dan een product installeren. Bij Van Heerdt denken we van begin tot eind met u mee over de beste oplossingen. Voor uw bedrijfspand of woning, klein of groot. En of het nu gaat om een complex voedingsstelsel, complete elektrotechnische installaties, beveiliging óf oplossingen voor duurzame energie. Wanneer het om elektrotechniek gaat, realiseert Van Heerdt vrijwel alles.

Van Heerdt is al jarenlang een vertrouwde naam in Lunteren en omstreken. Met Veluwse mentaliteit werken onze monteurs en installateurs voor particulieren en (onder)aannemers uit heel het land. Niet voor niets. Wij vinden dat elektrotechniek altijd goed, veilig en betrouwbaar moet zijn. En als opdrachtgever moet u vanaf dag één precies weten waar u aan toe bent. Dat zijn onze garanties. Is er toch een storing, dan staat onze storingsdienst 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Wat wij doen

Persoonlijk en klantgericht
Duurzame oplossingen
Flexibel
Brede kennis en ervaring

Specialisaties

Van complete projecten tot specialistische oplossingen

  • Complete installatie van A tot Z
  • Beveiligingen
  • Voedingsstelsels
  • Noodstroomvoorzieningen
  • Alarmeringen / procesbeveliging
  • Aandrijftechniek
  • Duurzaam
  • Keuringen
Lees meer over onze specialisaties

Onze sectoren

Van Heerdt werkt voor klanten in verschillende sectoren.

Lees meer over deze sectoren

Utiliteitsbouw

Van Heerdt is uw totaalpartner voor alle elektra in uw bedrijfspand. Van betrouwbare meterkasten, alarmsystemen, kabelgoten tot domotica. Zodat uw bedrijf zorgeloos kan blijven draaien. Wilt u met uw bedrijf een duurzame weg inslaan? Wij helpen u ook met de installatie en aanleg van warmtepomp of zonnepanelen.

Woningbouw

Een meterkast installeren of uw keuken aanpassen? U kunt bij ons terecht voor de aanleg en installatie van alle denkbare elektra in huis. Met de toekomst van gasloos wonen wordt duurzame energie-opwekking belangrijker dan ooit. Wij adviseren u graag over de beste oplossing van morgen.

Advies voor de toekomst

Doordat wij de gehele elektrotechnische installatie zelf installeren en inregelen, kan alles in overleg en naar wens worden gerealiseerd. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Elektrotechniek projecten

Techniek kan ons niet hoogstaand genoeg zijn, maar ook in relatief kleinere klussen zoeken we altijd naar het beste resultaat.
Bekijk hier enkele van onze mooiste projecten.

Bekijk eerdere projecten

Wachten op materiaal? Niet nodig!

Montage-instructies en het juiste materiaal nodig voor uw klus? Kom langs bij onze eigen afhaalbalie. We hebben een ruime voorraad van installatiemateriaal, verlichting, elektrische componenten, onderdelen en nog veel meer. Ook hier helpen wij u graag verder. U vindt ons op Industrieterrein ‘De Stroet’ in Lunteren.

Bekijk onze afhaalbalie
Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.