Sectoren binnen de industriële techniek

Onze sectoren

Elke industrie is anders en elk bedrijf ook. Dat beseffen we maar al te goed. Wij staan voor u klaar met op maat ontwikkelde oplossingen voor diverse sectoren voor onder andere de hout- en metaalbewerkingsindustrie, voedingsmiddelen- en vleesverwerkingsindustrie, machinebouw en bouwgerelateerde industrie.

Klimaatbeheersing

Met onze klimaatbeheersingsoplossingen zorgen we ervoor dat het werk- en leefklimaat optimaal is. Maar vooral dat uw producten hun kwaliteit behouden. Elke productieruimte krijgt voldoende ventilatie en blijft koel tijdens hete zomermaanden en aangenaam warm in de winter. Maar klimaatbeheersing gaat verder dan alleen de temperatuur en verversing. Ook luchtkwaliteit en de concentratie verontreinigende lucht zijn van groot belang. Met al deze zaken houdt Van Heerdt rekening.

Hout- en metaalbewerkingsindustrie

De hout- en metaalbewerkingsindustrie is een industrie die vraagt om veel vermogen, maar vooral specialisme. Al tientallen jaren is Van Heerdt werkzaam in deze ‘tak van sport’. Als geen ander weten wij wat er nodig is voor het beste resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende oplossing.

Voedingsmiddelen- en vleesverwerkingsindustrie

Wanneer de eisen aan hygiëne en voedselveiligheid hoog zijn, komt het aan op de details. Maar vooral op de prestatie en kwaliteit van uw machines. Dankzij onze oplossingen hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Zodat u ook zeker weet dat uw producten altijd aan de eisen voldoen.

Machinebouw

Of het nu gaat om een losse machine, tot een onderdeel van een productielijn. Voor alle mogelijke toepassingen op het gebied van elektrotechniek kunt u bij ons terecht. Van ontwerp, vermogen, aandrijving tot automatisering en beveiliging. Wij staan voor betrouwbare machines die werken!

Bouwgerelateerde industrie

Nergens liggen de planningen en marges zo onder het vergrootglas als in de bouwgerelateerde industrie, zoals in de beton-, isolatie- en prefabindustrie. Dat maakt een efficiënt werkproces nóg belangrijker. Wij bieden het vermogen, de infrastructuur en apparatuur om dit voor u mogelijk te maken.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.