Specialisaties

Specialisaties

Voor complete projecten tot specialistische oplossingen kunt u bij ons terecht. Bekijk onze specialisaties.

 


 

Complete installaties van A-Z

Wij zijn er voor uw totale elektrische installatie: van ontwerp tot aanleg en installatie. Wat uw vraag ook is. Het hele proces pakken wij in eigen beheer voor u op. Zodat u er geen omkijken naar heeft. Van Heerdt is al jarenlang een betrouwbare partner met een breed scala aan tevreden klanten. Zowel grote productiebedrijven als een tussenwoning, wij weten wat nodig is voor een optimaal resultaat. U kunt zeker zijn van advies op maat, oplossingen die werken en een resultaat dat werkt!

Beveiligingen

Veiligheid voor alles! Van Heerdt is ook specialist op het gebied van brand-, inbraak- of storing alarm systemen. Onze beveiligingsoplossingen geven direct een signaal af bij storing, brand of inbraak. Zo bent u er zeker van dat uw pand, producten, medewerkers en bezoekers veilig zijn en blijven. We komen graag langs en adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie. We helpen u graag met het complete plaatje; van noodverlichting en vluchtwegaanduiding tot complete alarminstallaties. Uw beveiliging is bij ons in veilige handen.

Duurzaam

Kies voor de toekomst, kies voor duurzaam. Van Heerdt helpt u graag om inzichtelijk te krijgen welke oplossingen het beste passen bij, en de meeste rendement opleveren voor, uw situatie. Of het nu gaat om warmtepompen, zonne-energie of andere oplossingen, wij geven u graag advies en kunnen waar nodig het hele traject voor u uitvoeren. Zo hebt u maar één aanspreekpunt, wel zo makkelijk. Meer weten over verduurzamen en besparen? Neem contact op, we helpen u graag verder!

Voedingsstelsels

Alles staat of valt met spanning. Al uw elektrische apparaturen hebben altijd de juiste spanning nodig, en een betrouwbaar voedingsstelsel is onmisbaar. Van Heerdt is al jarenlang een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven, ook voor buiten en binnen voedingsstelsels. Ontwerp, advies, aanleg en onderhoud, wij regelen graag het complete plaatje voor u. Vragen of een offerte? Neem contact op!

Noodstroomvoorzieningen

Het laatste dat u kunt gebruiken is stroomuitval. Zeker wanneer uw bedrijf afhankelijk is van machines, apparatuur, communicatie of zelfs koeling en verwarming. Van Heerdt levert aggregaten en andere oplossingen als noodstroomvoorzieningen. Zo kunt er er altijd zeker van zijn dat uw installaties en uw bedrijf gewoon door kunnen draaien als de reguliere stroom u in de steek laat. Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op, we vertellen graag meer.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.