Specialisaties

Een goed systeem is één, het goed laten werken is een tweede. Wij installeren en engineeren, zodat u altijd werkt met betrouwbare en vooral werkende besturingstechniek. En uw vee of producten de beste en meest veilige omgeving biedt.

Stalautomatisering

Onze schakelkasten bieden u compleet overzicht en rangschikken alle apparatuur binnen een compacte ruimte. Van Heerdt zorgt ervoor dat uw gevoelige apparatuur beschermd blijft tegen stof, waarmee we storingen voorkomen. Anders zijn ze snel te lokaliseren en te verhelpen. We adviseren u ook graag over duurzame toepassingen zoals frequentieregeling, zonnepanelen en een warmtepompen.

Klimaatsystemen

De juiste temperatuur en luchtvochtigheid zijn cruciaal voor de kwaliteit van uw vee of product. Onze klimaatsystemen regelen en bewaken het ideale stalklimaat voor u. Via de regelsoftware stuurt u eenvoudig ventilatie, verwarming, koeling, bevochtiging, en CO2-productie aan. Wij zijn dealer van Hotraco Agri en denken graag met u mee voor uw beste oplossingen.

Stalverlichting

Goede stalverlichting is essentieel voor het dierwelzijn en gedrag van uw dieren. De keuze voor de juiste verlichting is afhankelijk van de stal, diersoort en gewenste lichtsterkte. Deze factoren zijn lijdend om te bepalen welke mogelijkheden geschikt zijn op toe te passen in uw stal. Het bioritme omtrent uw dieren kunnen wij nauw sturen, voor een uitstekende de gezondheid en vitaalheid van uw dieren. Er zijn een tal van mogelijkheden, waar wij u met onze kennis en ervaring uitstekend in kunnen adviseren.

Voersystemen

Onze voersystemen helpen u sturen op lagere voerkosten en gezondere dieren. Door nauwkeurige registratie weet u precies hoeveel voer er wordt verbruikt. En met het managementprogramma krijgt u de kosten en resultaten goed inzichtelijk. De voersystemen maken het ook mogelijk voeding nauwkeurig te doseren en meerdere componenten te mengen.

Noodstroomvoorziening

Met onze noodstroomvoorzieningen zorgen wij ervoor dat al uw systemen altijd blijven werken. Zodat zich geen zorgen hoeft te maken over uitval en gewaarborgd bent van gezondheid, veiligheid en kwaliteit. Zo voorkomt u dat door uitval van ventilatie, koeling of verwarming de kwaliteit van uw producten in gevaar komt. Of de gezondheid van uw dieren. Een noodstroomvoorziening door middel van een aggregaat of generator en automatische netovername is ten slotte de beste verstikkingsverzekering die er is.

Gordijnen / Uitloopsystemen

Onze windbreekgazen en stalgordijnen zijn betrouwbare afscheidingen voor uw stal die tegelijkertijd afsluiten en voldoende frisse lucht doorlaten. Dicht of met lichtdoorlatende zeilen. Onze hoogwaardige materialen zijn weersbestendig en verkrijgbaar met verschillende aandrijfsystemen en meerdere opties qua besturing. Voor pluimvee met wintertuin en uitloop kunt u ook bij ons terecht voor uitloopsystemen.

Ventilatie / luchttoevoersystemen

Met onze ventilatiesystemen kunt u meerdere kanten op. Ventileert u met gelijkdrukventilatie, onderdrukventilatie of natuuurlijke ventilatie? Afhankelijk van de toepassing en situatie adviseren en ontwikkelen wij een op maat gemaakt ventilatiesysteem. Wij zijn gespecialiseerd in complete klimaatregelingen met EC-ventilatie en frequentie regelaars, aangestuurd door klimaatcomputers. Wilt u de luchtinlaatsystemen en regelingen met onderdruk, overdruk of gelijkdruk? We maken ook dit graag voor uw mogelijk. Zo bent u altijd zeker van de beste luchtkwaliteit en een optimaal stalklimaat.

Verwarming en koeling

Uw dieren koelen in de zomer en verwarmen in de winter? Of continu een warme of koude temperatuur binnen voor uw oogst? En ook luchtbevochtiging en RV-regelingen nodig? Dat vraagt om betrouwbare elektronica en software, én met verstand van zaken. Bij ons kunt u onder meer terecht voor installaties met circulatieventilatoren, warmtewisselaars luchtwassers, nevelkoeling, petkoeling en luchtbevochtiging.

Oogstbewaarsystemen

Het komt nauw als het om de kwaliteit van uw oogst gaat. Wij beseffen dat. Onze oogstbewaarsystemen bieden de beste omstandigheden voor opslag in bulk, kisten, los gestort of in zakken. Van klimaatsystemen, bevochtingsapparatuur tot beveiligingsapparatuur. Wij zijn dealer van Mooij Agro en denken graag met u mee voor uw beste oplossingen.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.