Agrotechniek

Agrotechniek

U zoekt een specialist in volledige agrotechnische installaties en stalautomatisering? Wij bieden totaaloplossingen voor vooruitstrevende agrariërs, met het oog op morgen en met de nieuwste eisen en technieken. De boer van nu weet dat voor het beste resultaat en optimale dierenwelzijn de beste installaties nodig zijn. Zij streven naar continue resultaat en verbetering. 

Van Heerdt regelt alles in eigen beheer, van a-z en biedt op maat gemaakte oplossingen met: klimaatsystemen, voersystemen, ventilatie, water, verwarming, koeling, dierweging, transportbandsystemen, managementsoftware en beveiligingen. Dit voor veehouderij en landbouw. Daarbij installeren en engineeren we met de nieuwste technieken en producten van hoogwaardige kwaliteitsmerken als Hotraco AgriMooij Agro en Veko Ventilatie. Zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw installaties, uw vee en uw producten. Onze kennis is uw resultaat!

Wat wij doen

Toepassen van allernieuwste technieken en innovaties
24/7 persoonlijke service
Betrouwbare partner door kennis en ervaring
Totale installaties van A tot Z

Specialisaties

Een goed systeem is één, het goed laten werken is een tweede. Wij installeren en engineeren, zodat u altijd werkt met betrouwbare en vooral werkende besturingstechniek. En uw vee of producten de beste en meest veilige omgeving biedt.

  • Paneelbouw
  • Klimaatsystemen
  • Voersystemen
  • Noodstroomvoorzieningen
  • Gordijnen en uitloopsystemen
  • Ventilatie en luchttoevoersystemen
  • Verwarming en koeling
  • Oogstbewaarsystemen
Lees meer over onze specialisaties

Onze sectoren

Wij zijn werkzaam binnen de volgende sectoren.

Lees meer over deze sectoren

Pluimvee

Het bewaken en beheersen van alle omstandigheden in de stal is cruciaal voor pluimveehouders. Management- en regelsystemen verbeteren het dierenwelzijn én leveren kostenbesparing op.

Rundvee en kalveren

Verlichting, ventilatie en voer moeten in balans zijn voor een optimaal stalklimaat. Een klimaat waardoor u 365 dagen per jaar aan het hoge productieniveau kunt voldoen.

Geiten

De meeste Nederlandse melkgeiten leven in ruime en optimaal ingerichte geitenstallen. Een volledig naar wens ingerichte leefomgeving is essentieel voor de gezondheid van uw geiten én de melkproductie.

Varkens

Een varken wat niet leeft in een optimale situatie en een optimaal klimaat levert minder op dan een tevreden soortgenoot. Daarom is een goede conditie van het dier en dierwelzijn van groot belang.

Akkerbouw

Ook voor landbouw bedrijven biedt Van Heerdt, samen met Mooij Agro, maatwerk voor klimaatbeheersing en bewaaroplossingen. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken naar wat voor uw situatie en bedrijf een optimale aanpak is.

Advies waar u wat aan heeft

Door volledig in eigen beheer te installeren en engineeren, bieden we oplossingen die volledig op uw wens zijn toegesneden. Vraag ons gerust voor een vrijblijvend ontwerp of advies.

Contact openemen
Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.