Voor wie

Elektrotechniek kent voor ons geen geheimen

Van Heerdt: onze kennis, uw resultaat!

Van Heerdt staat al drie generaties voor kennis en optimaal resultaat. Net na de oorlog begonnen als fietsenmaker, uitgegroeid tot elektricien en vervolgens tot compleet installatiebedrijf. En van lokale dienstverlener naar (inter)nationale specialist in agrotechniek en industriële techniek. In ruim 70 jaar hebben we ons niet alleen gespecialiseerd, maar ons vooral ook breed ontwikkeld. Zodat we met steeds meer kennis over elektrotechniek elke dag nog meer resultaat bereiken. Uw resultaat!

 

Elektrotechniek

Elektrotechniek is meer dan een product installeren. Bij Van Heerdt denken we van begin tot eind met u mee over debeste oplossingen. Voor uw bedrijfspand of woning, klein of groot. En of het nu gaat om een complex voedingsstelsel, complete elektrotechnische installaties, beveiliging of oplossingen voor duurzame energie. Wanneer het om elektrotechniek gaat, realiseert Van Heerdt vrijwel alles.

Ga naar elektrotechniek

 

Agrotechniek

Als vooruitstrevende agrariërsgaat u voor het beste resultaat en dierenwelzijn. Terwijl u tegelijkertijd voldoet aan de nieuwste eisen en klaar bent voor de toekomst. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte oplossingen met: klimaatsystemen, voersystemen, ventilatie, water, verwarming, koeling, dierweging, transportbandsystemen, managementsoftware en beveiligingen. Dit voor veehouderij en landbouw. Daarbij installeren en engineeren we met de nieuwste technieken en producten van hoogwaardige kwaliteitsmerken, zoals als Hotraco Agri, Veko en Mooij Agro.

Ga naar agrotechniek

 

Industriële techniek

Met onze industriële techniek kunt u vertrouwen op een efficiënt werkend proces. Met een veilige omgeving, betrouwbare installaties en intelligente besturingen voor een perfect eindproduct. Wij ontwikkelen, engineeren en installeren uw machinepark en automatiseren uw werkprocessen. Ons en uw doel: optimaal rendement en resultaat.

Ga naar industriële techniek

 

Waarom van Heerdt

Zorgeloos bouwen
Efficiënt bouwproces
Optimale flexibiliteit
Kwaliteit voor onze klanten!

Jarenlange ervaring

Het familiebedrijf Elektro Van Heerdt kent drie afzonderlijke takken: de elektro technische installatietechniek, een winkel met huishoudelijke apparatuur en een afdeling met aggregaten. In het Lunterse bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat is inmiddels de derde generatie actief.  Begonnen in een schuurtje in het buitengebied is het bedrijf nu gehuisvest in een bedrijfspand op het industrieterrein De Stroet.

Net na de oorlog heeft Willem van Heerdt het bedrijf opgestart en volgde al snel zoon Wout in zijn voetsporen. Met William is de derde generatie in het bedrijf actief geworden. Maar naast deze mannelijke lijn zijn ook de vrouwen volop in het bedrijf te vinden. Wilma, Diane, Everdien en Carolien drijven de elektro speciaalzaak, de receptie en de administratie.

Bekijk onze bedrijfspresentatie:

Wij gaan voor kwaliteit voor onze klanten!

Meer dan alleen installaties

Van Heerdt bevindt zich in de top 5 meest vooruitstrevende elektrotechniek van Nederland. We hebben inmiddels al vele grote projecten gerealiseerd op onder andere het gebied van Agro techniek en Industriele Techniek. Maar naast onze services en diensten kunnen we ook snel materiaal leveren.

Uw contactpersonen
William van Heerdt, Wout van Heerdt, Kees Mastenbroek, René Versteeg, Evert Jan Otten, Diane van Heerdt
Het hele team
Wij zijn trots op ons team.
Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.