Kippen op vakantie in hun eigen caravan

25 juli

HET IS VAKANTIE, DUS LEKKER ER OP UIT MET DE CARAVAN!? Laat dat een koppel kippen uit Oirschot nou ook doen…

Deze kippen zijn er op uit naar de Oirschotse Heide met een mobiele kippenstal genaamd “DE KIP-CARAVAN”. En ze hebben er toch een potje schik mee! Ondanks hun vakantie leggen ze toch nog wel gewoon elke dag het lekkere Het Groene Woud Eitje, wat je daar weer kunt kopen in de eierautomaat. Wij van Elektro Van Heerdt BV hebben voor dit initiatief van pluimveehouder Peter van Agt de technische installaties bedacht en verzorgd. De gehele stal is geautomatiseerd en voorzien van diverse besturingen. Ook is de “caravan” voorzien van koeling en LED-verlichting. Dit alles is op afstand door Peter te besturen en te volgen via een app op zijn mobiel.

Ook de kippetjes in de wei en de PIN-eierautomaat volgen we o.a. via camera’s op IP, welke communiceren via een mobiele G4 dataverbinding van i4PROJECTS B.V. De stroomvoorziening komt uit accu’s van TOP Systems BV, welke weer opgeladen worden door zonnepanelen van Profinrg. Onze monteur Michiel Adams heeft dit project uitgevoerd en alle componenten tot een super mooi geheel gemaakt.

Al met al een erg leuk project, waar we met veel samenwerking iets heel moois hebben neer gezet.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Niets is ons te gek.